• Pine-Wall-Clock-XL-[XL Clock Series]-Wodden-Kayu-1
  • Pine-Wall-Clock-XL-[XL Clock Series]-Wodden-Kayu-2
  • Pine-Wall-Clock-XL-[XL Clock Series]-Wodden-Kayu-3
  • Pine-Wall-Clock-XL-[XL Clock Series]-Wodden-Kayu-4
  • Pine-Wall-Clock-XL-[XL Clock Series]-Wodden-Kayu-5
1

Pine Wall Clock XL [XL Clock Series]

Regular price
RM 270.00
Sale price
RM 270.00
Regular price
RM 450.00
Worldwide shipping | doctorkayu
Worldwide shipping
Secure payments | doctorkayu
Secure payments
Authentic products | doctorkayu
Authentic products
Pine Wall Clock XL [XL Clock Series] Ratings: 0 - 0 votes

ADAKAH ANDA PEMINAT BARANG CUSTOM?


5 DESIGN-DESIGN TERHEBAT!!

Yang mana nak dipasang di dinding rumah anda?

Bayangkan...

bila  FRAME WALL CLOCK  ni terpampang indah kat dinding rumah korang. Fuuhh aura dia lain macam bro! Memang terasa la yang anda tu benar-benar menghargai mereka!

Bayangkan...

Kalau kengkawan datang rumah dan tertengok jam ni, perghh..konfem dorang impress giler!

"Wehh smart dohh jam ko!"

Dijamin kembang setalam korang bila dipuji macam tu, hehe..


DAH BERIBU CUSTOMER PUAS HATI DENGAN KOLEKSI JAM NI,

...dan saya yakin anda juga bakal jadi salah seorang daripada mereka selepas ini!

Kualiti tiptop. Material first-class, bukan cikai-cikai. Finishing yang kemas, cantik dan halus. Bila barang sampai di tangan korang nanti, sekali pegang mesti rasa macam barang PREMIUM. Tak percaya? Nah tengok gambar bawah ni.

Seriously cakap, WOODEN WALL CLOCK dengan design logo anda sendiri macam kami buat ni, memang rare nak jumpa! Produk ni pun masih baru kat pasaran. Kalau korang miliki satu hari ni, kiranya korang antara insan-insan terawal di Malaysia yang ada jam ni. Orang lain takde lagi! 


JAP, JAP...BESAR MANA SAIZ JAM NI?

Secara umumnya, diameter saiz kesemua jam adalah around 42cm X 36CM . Besar mana tu? Haaa.. korang boleh tengok gambar di bawah ni sebagai rujukan. 


BERAPA HARGANYA?

Biar kami terus-terang je. Sebenarnya kami sendiri susah nak letak harga untuk produk dengan kualiti PREMIUM macam ni. Bincang punya bincang, akhirnya kami decide untuk jual pada harga RM369 per unit. Sangat berbaloi dengan kos dan kualiti yang kami beri.

Tapi...

kami rasakan sepatutnya lebih ramai rakyat Malaysia merasai betapa berkualiti dan PREMIUM nya produk kami. Jadi sebagai permulaan, kami bersetuju untuk berikan harga pengenalan iaitu..

RM350 sahaja!

Postage RM10 untuk Peninsular Malaysia dan RM15 untuk sabah sarawak.  Order sebelum pukul 2 petang, hari ni jugak kami terus proses untuk buat jam yang anda tempah tu.

Tapi kami tak berani cakap berapa lama kami offer harga ni. Bila-bila masa harga boleh dinaikkan. Kalau masa tu minta harga lama, kami minta maaf sangat-sangat lah ye..

Kalau ada soalan nak tanya, boleh klik link ni untuk terus Whatsapp dengan team kami.

>> KLIK SINI UNTUK WHATSAPP KAMI <<


"TAKDE SOALAN. SAYA DAH TAK SABAR2 NAK ORDER NI.."

Worait! Kalau camtu, jangan tunggu lama-lama. Isikan maklumat tempahan di bawah, teruskan dengan pembayaran, dan tunggu beberapa hari untuk jam anda selamat mendarat di depan pintu rumah atau ofis anda. Yeah!

 

>> KLIK SINI UNTUK WHATSAPP KAMI <<

ABOUT PERSONALIZATION

If you have any preferences toward the word(s) and pic(s), such as font choice, arrangement, and size, or maybe you have your own design, you can either write it in 'Order Note' during checkout or email it to us at doctorkayu.my@gmail.com. We will make the product according to your design. If you didn't do so, we will design the item for you.

All portrait photos provided are converted by software to transform it into a sketch effect so that it must be slightly different from the original image. As we do not provide a draft for preview before engraving, if you are worried about the outcome of your product, you can provide us the converted photos (in sketch or cartoon version) for engraving.

Note:  Natural Wood may feature differences in texture, knots and color, making it completely unique. As we are using engraving techniques, it just reveals the inner wood layer, so there may be an uneven tone for the engraving parts (trees are having uneven colors just like our skin). This is not due to flawed wood or technical issues. Kindly do not purchase if you cannot accept these natural attributes.

 

Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings


Leave a review