New Factory at Bukit Serdang – doctorkayu
search

New Factory at Bukit Serdang

NEW FACTORY
.
Rezeki Allah tu luas... alhamdulillah tercapai juga hasrat utk dptkan tmpt yg lebih selesa utk team production doctorkayu.. seriously viewing tempat sgt2 la penat... yg kali ni tawakal jew sbb x letak ape2 harapan.. 
.
Mcm saya ckp sblm ni... saya berkenan dengan factory di Semenyih tp di sebabkan lewat 5 min.. factory dah di book oleh orang lain.. but saya percaya dengan rezeki yang Allah S.W.T dah aturkan... seriously masuk jew factory ni semua dah tersedia...
.
Property type 2.5 link factory.. total build up 4500 sqft.. ada basement 1000sqft.. ground floor1750sqft and 1st floor 1750sqft and land area 1750sqft... ceiling height 20ft.. boleh buat platform lagi hehehe... and yg penting power supply 3 phase (100amp).. selesai part factory.. next is Sale Gallery plak... aummmmm!
.
Doakan 

terbaik

 utk team kami ya! Tak lupa pada team Saw&Sander sama2 meroket nanti!
.
Gambateh!






Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping